На 68 години легендарна българска певица обяви края на половинвековната си кариера

„Ще посрещна Великден на 5 май, пеейки пред българи в Лас Вегас. Тук наброяват около 10 000 сънародници. След това започвам концерти и в България и ще се върна.

Първата ми изява е на 3 юли в летния театър във Варна. Следват Бургас, Пловдив, Русе и т.н.“, съобщи Кичка Бодурова, която подчертава, че с това турне ще сложи край на половинвековната си кариера.

'); break case width < 728: document.write(''); break default: document.write(''); break }

„Много песни изпях, много път прелетях. Но любовта към моята публика всяко лято е неустоима”, казва певицата, пише  “България Днес”.

И още: Аз съм на 100% на принципа: не прави това, което ти не искаш да правят другите на теб. Животът ще е по-лесен и по-чисти отношения ще има, ако приемем много простички житейски правила. Аз много лесно мога да нараня този до мен, защото говоря това, което мисля, и казвам истини. Разбира се – моите истини. А ние, хората, не искаме винаги да чуваме истината за себе си. Макар че директно я виждаме, но не искаме да я чуем от друг. А аз често я казвам директно. И после цяла нощ воювам със себе си, защо? И се извинявам на другия ден. Може би и това донякъде е причината за моята философия, защото и аз често греша.

Българи днес, Филтър