Не е за вярване колко струват скандалните панталонки на Лили от последната й фотосесия. Разграбени са като топъл хляб

Скандално късите и силно изрязани панталонки тип бикини, с които Лили Иванова втрещи цяла България преди дни, струват над 1000 лева, установи Lupa.bg.

Гащите са основен коз в новата колекция на популярната марка Dsquared2, и се продават за 1100 лева в бутика на марката в центъра на София. В момента обаче те са изчерпани у нас.

84-годишната Лили винаги е модерна

“Имахме по един брой от всички размери, но след като Лили се показа с тях, на момента се свършиха. Сега чакаме пак да ни докарат”, разясни пред наш репотер момиче, което работи в бутика.

Дантелените панталонки, които имитират впити бикини, са аранжирани с фин деним и определено не са подходящи за жени на 84-годишна възраст, на колкото е Лили Иванова. Всички останали купувачи били млади момичета със стройна фигура.

Певицата обаче много ги харесала и поискала да ги притежава. Дни след като се сдобила с тях, ги увековечила във фотоесия. В събота тя избухна с кадри на личната си страница във Фейсбук, позирайки с модните панталонки-путковейка. Снимките са превърнаха в тотален хит в социалните мрежи, но освен комплименти за дързостта и изваяните крака, естрадната примадона получи и доста упреци. Много хора си задават въпроса дали е нормално жена на достолепна възраст, па макар и артист, да се опитва да провокира по този начин, по-присъщ на изпаднали чалгаджийки.

lupa.bg