Чандлър предсказва смъртта на Матю Пери в един от епизодите на “Приятели” / ВИДЕО

Матю Пери сякаш е предсказал собствената си смърт през образа си от екрана като Чандлър в епизод на “Приятели”. Актьорът, изиграл ролята на Бинг, бе открит мъртъв в джакузи в събота срещу неделя в къщата си в Лос Анджелис. Той бе само на 54 години.

Става дума за епизод 3 от 2-ри сезон на популярния ситком, озаглавен “Този, в който г-н Хекълс умира”. В серията самотникът г-н Хекълс оставя цялото си имущество на Моника и Рейчъл, след като е открит мъртъв. Той среща смъртта си сам в своя дом.

В апартамента му героите намират един дневник (“Моята голяма книга за оплаквания”), в който Хекълс е записвал всички неща, които го дразнят. Четейки го, Чандлър започва да открива приликите между тях двамата.

“Вижте, Хекълс е бил избран за най-забавно дете в училище, аз също бях!”, “Той е свирил на кларинет, аз също ходех на уроци”, впечатлява се от приликите героят на Матю Пери.

След като се припознава в дневника Чандлър изпада в тежка криза, че и той ще умре сам в апартамента си, както се е случило с Хекълс.

“Ще умра сам. Отхвърлям всяка жена, която е достатъчно откачена да излезе с мен и после се оплаквам, че няма свестни жени.”

В същия епизод Чандлър казва ” Всички ще се ожените, а аз ще си остана сам”, каквото се случва и с Матю Пери, който бе останал единственият без половинка от шестимата приятели.