bTV сваля от ефир ”Шоуто на Николаос Цитидирис”

Цитиридис бе представен като новият водещ на вечерното шоу на телевизията през януари 2020 г.


“Шоуто на Николаос Цитиридис” влезе в ефира на телевизията, след като на 31 юли 2019 г. Слави Трифонов се раздели с Би Ти Ви, за да направи политическа партия и собствена телевизия.

Би Ти Ви е взела решение да свали от ефир “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Това обяви самият водещ в края на шоуто си в петък, 24 ноември, предава Дневник. 

По-късно изявление по темата бе направено и във фейсбук страницата на шоуто. Той уверява, че това нито е шега, нито е рекламен трик. Последното издание е насрочено за 1 декември.

“След 4 години на екран, bTV взе решението от следващия телевизионен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис” да не бъде част от програмата на телевизията. Най-просто казано, дами и господа – край! Това беше.

“Знам, че можеше и още, но засега това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за следващ сезон”, написа комедиантът във Фейсбук. 

Цитиридис призова зрителите да не го питат какво ще има на мястото на шоуто му, защото няма значение.

“Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно “довиждане” (сбогом би било пресилено). Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала”, написа той. 

В предпоследното си предаване Цитиридис заяви, че след 4 години на екран, bTV е взела решението от следващия телевизионен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис” да не бъде част от програмата на телевизията.

“Най-просто казано, дами и господа – край! Това беше. По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите – повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент – това е благодарност”, каза Цитиридис.

Комедиантът обясни, че е благодарен за всяко едно запознанство и за всяко едно приятелство, което е направил в телевизията. 

“Благодарен съм за още едно нещо – че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно. Това, което ми остана да ви кажа сега – имаме още една среща, не забравяйте!”, бяха думите му на финала на шоуто тази вечер.