Спипаха сина на Софи Маринова с наркотици, той показа среден пръст на всички, които четат за ареста му / ВИДЕО

Синът на Софи Маринова, за който днес стана ясно, че е бил хванат с дрога, отговори кратко за случилото се. Лоренцо публикува няколкосекундно видео в Instagram, на което потвърждава новината.

За всички, където четете статията, вярно е, хаа!“ Това са думите на младия мъж, който се появява със свита цигари в уста. В края на сторито си той посочва и неприличен жест.

Припомняме, че Лоренцо е задържан от полицаи на Пето районно при СДВР. У него столичните полицаи намерили мелничка и пликче с бяло прахообразно вещество.

До там се стига след като униформените спрели за проверка автомобил, шофиран от 36-годишен мъж. В колата пътувал и 29-годишен, който е известен на МВР и бил обявен за издирване.

Ето и кадрите:

Няма информация дали майка му – ромският славей на попфолка знае какво се случва с единственото й дете.

През октомври м.г. Лоренцо отново се забърка в неприятности. Тогава спретна гонка с ченгетата, но въпреки скъпия “Брабус” не успя да избяга от органите на реда. Тогава 21-годишният драйвър отказа да бъде тестван за алкохол и наркотици и остана без книжка за 2 години. 

Също през 2022 г. МВР издирваше сина на Софи Маринова, за да го разпита във връзка с разбита каналджийска схема за трафик на мигранти край Бургас. 

Флагман

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!