Стоичков унижи Боби Михайлов и ръководството на БФС

Христо Стоичков в своя стил отговори на въпрос защо отказва от десетилетие да коментира темата с ръководството на БФС.

Единственият българин със “Златна топка” бе яростен в атаката си към Борислав Михайлов през 2013, тогава като треньор на Литекс, предаде Днес.бг.

След това обаче пътят му го отведе в САЩ, в медийния гигант TUDN, с централа в Маями. И на практика най-популярният българин зад граница не се включи в хора от критики към настоящото ръководство и Михайлов, който от няколко дни е в оставка.

В подкаста “Код Спорт”, анонс от който се появи тази сутрин, Стоичков коментира темата, след като изгледа още веднъж видео с негово остро изказване към Михайлов отпреди десетилетие:

“Някои чак сега го разбират… И искат аз да говоря…Аз съм си казал моето мнение” коментира Камата. “Тогава защо не бе отразено по най-добрия начин?

“Минаха десет години от тогава, да сте ме чули да говоря и да критикувам някого? Не. Моето време мина. Живея съвсем друг живот. Живея на 50-ия етаж в Маями, гледам ги отвисоко… Играя голф, пътувам по целия свят с ФИФА, с УЕФА…Работя в телевизия, в която ни гледат милиони”, посочи Камата.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!