Вили Вуцов разказа какво му причинява болестта: Жив труп съм, нещата при мен са на тежка борба

“Аз в момента съм, да не кажа голяма дума, жив труп. Светльо (вратарят на “Славия” Светослав Вуцов, който е син на треньора-б.р.) е тук, той ме взе от болницата. Благодарен съм му – за това, което той прави за мен, не знам как ще му се отблагодаря. Вдига ме от кревата, сваля ме надолу, вдига ми гащите, обува ми ги, води ме до болницата с колата, връща ме. Има затруднения след контузията. Ще се справи с тях, убеден съм. Той е мъж с главно М”, казва наставникът на втородивизионния “Янтра” Велислав Вуцов, който говори пред клубния канал за тежкото си здравословно състояние.

“При мен нещата наистина са на тежка борба. Изкарах толкова време по болници – на много силни лекарства, инжекции. Дълъг ще е периодът на възстановяване при мен”, заяви той.

Вили Вуцов, син на легендарния Иван Вуцов, страда от диабет и това е причината за здравословните му проблеми. 56-годишният специалист е подложен на лечение, което, естествено, затруднява работата му като треньор. Той обаче прави и невъзможното, за да е до момчетата си от “Янтра”.

Те го подкрепиха, излизайки с фланели с надпис “С теб сме, Вили” при гостуването на “Спартак” (Пл) в неделя. А след него посветиха победата с 1:0 на треньора си.
Футболистите от “Янтра” подкрепиха треньора си, излизайки с фланели с надпис “С теб сме, Вили” при гостуването на “Спартак” (Пл) в неделя.
Футболистите от “Янтра” подкрепиха треньора си, излизайки с фланели с надпис “С теб сме, Вили” при гостуването на “Спартак” (Пл) в неделя.

Пред клубната тв Вили Вуцов коментира и жребия за 1/16-финалите от турнира за купата на България, който събра “Янтра” и “Славия” за мач в Габрово.

“Дано Светльо не играе срещу нас, защото му казах, че ще ги бием и като ги бием – ще го обвинят, че той е виновен. Така че по-хубаво да гледа отстрани. Така или иначе, са го извадили от групата, не са доволни. Там явно има други разбирания в “Славия”. Във вътрешните им политики не се мешам. Ако го задържат до мача с нас отстрани, ще е добре”, казва Вуцов, явно недоволен от статута на сина си.

24 часа