Ужас в Добрич! Мутрата Шалтера се пусна на живо във Фейсбук и обяви: Току-що наръгах жена си! СНИМКИ

Мъж наряза жена си в игрална зала. Това съобщават от Областната дирекция на МВР-Добрич.

На 12 октомври, около 17:40 часа е получено съобщение за възникнал скандал в игрална зала в град Добрич. Намерена е 40-годишна жена с порезни рани.

В хода на работа е установено, че 40-годишен мъж, който е неин съпруг, е причинил деянието. Жената е отведена в болницата в Добрич, раните са обработени и тя е освободена за домашно лечение.

Извършителят на деянието е задържан. Материалите по случая са докладвани на Районата прокуратура в Добрич. Работата по случая продължава.

Току-що наръгах жена си. Най-накрая успях. Отивам да се предам“, обяви в живо предаване във Фейсбук Илтер Асанов – Шалтера. Във видеото, на път към полицията в Добрич, той обяснява, че жена му играела на машинки.

Илтер Асанов – Шалтера

Псуваше майка ми, баща ми. Цялата ми рода. Изяде ми всичко. Най-накрая я наръгах и съм много щастлив. Псуваше сина ми, майка ми, баща ми, цялото ми семейство.

26 жалби съм пуснал в прокуратурата. Една не е образувана. В Стефаново ми събори къщата, нивите продаде, аз останах на улицата. Да е урок на всички жени. Да се знае“, заключава Шалтера.

Постът на страницата му е получил подкрепата на други мъже.

В края на живото си включване във Фейсбук Илтер обяснява, че е пред полицията и чакам да го приберат.

Източници от полицията, цитирани от pronewsdobrich.bg, потвърдиха, че има такъв случай. Жената е била откарана в Спешното отделение в болницата. 

Според първоначалния преглед Снежана, както се казва жената, имала повърхностни рани – на тила, на бузата. Но тя е избягала от болницата и не е ясно дали няма и по-сериозно увреждане, коментираха медици.

Жената е напуснала болницата дори без личната си карта, оставила и амбулаторните листи за прегледа.  

БЛИЦ припомня, че Шалтера придоби печална известност след като на 21 август 2020 г., по пътя Добрич – Варна, на около 1 км преди комплекс „Пети километър“. След отнемане на предимство на изхода на Добрич от лек автомобил “Пежо”, Илтер с управляваното от него “Ауди А8” започва да преследва колата с водач Пламен Михов.

Илтер възпроизвел изстрели със сигнално-газов пистолет, преработен в огнестрелно оръжие, и изблъскал извън платното за движение „Пежо“-то. Принудил водача да излезе от колата, нанесъл му удари и му причинил лека телесна повреда.

Задържаният бе обвинен и за това, че е държал огнестрелно оръжие без да е имал надлежно разрешение. Според повдигнатото обвинение Илтер Асанов противозаконно е повредил и колата, управлявана от пострадалия.

За това престъпление Илтер Юмеров Асанов-Шалтера беше осъден на 20 месеца затвор.

Той има и присъда за закана за убийство и увреждане на имущество от ноември 2019 година. Той вандалствал и отправял закани за убийства към баща си и жената, с която живеел.

Блиц